Persoonlijke coaching

Krijg meer zelfvertrouwen en energie en leer positiever te denken

Soms zit het mee en soms zit het tegen… 

En soms ben je er klaar mee en wil je gewoon dat het weer beter, makkelijker en soepeler gaat. En dat lukt meestal niet in je eentje. Coaching biedt dan uitkomst. Iemand die objectief met je mee kijkt en denkt en een luisterend oor van iemand met ervaring en kennis van zaken. Ik ga als coach niet met je mee zitten huilen, ik geef je wel een veilig en geborgen gevoel. Het resultaat is inzicht, lucht, een voldaan en tevreden gevoel en volop energie om er weer tegenaan te gaan.

Of het nu gaat om weer ‘(mooi) uitzicht’ willen hebben, een juiste keuze willen maken, omgaan met moeilijkheden, stress, hoogsensitiviteit of hoogbegaafdheid, weer lekker in je vel zitten, of nog lekkerder in je vel willen zitten, ik stel jou in staat het beste uit jezelf te halen.

Ontwikkel jezelf met coaching

Je krijgt inzicht in belemmerende en ondersteunende overtuigingen waarmee je aan de slag kunt. Mijn werkwijze is positief en oplossingsgericht. De focus ligt op je kwaliteiten en kracht waarmee je je problemen op kunt lossen. Ik zal vooral aandachtig luisteren, een spiegel voorhouden, je soms even prikkelen of uit de tent lokken, en daarbij niet oordelen en je in je waarde laten. De oplossing is er niet één die ik je letterlijk ga geven, maar die jij zelf gaat vinden. Door naar jouw gedachten, gevoelens en gedrag te kijken, ontdek je wat jou in de weg zit en hoe je jouw doelen kunt bereiken. Met handvaten en tips herontdek je jezelf en jouw kwaliteiten en kun je je met energie en vertrouwen verder ontwikkelen.

  • Loop je ergens tegen aan, zit je niet zo lekker in je vel en wil je juist weer meer van je leven genieten?
  • Voel je je uitgeput, nutteloos, gestrest en wil je je meer ontspannen voelen? 
  • Loop je te worstelen met een keuze, mis je passie en flow en wil je die graag ontdekken?
  • Wil je leren omgaan met je gevoeligheid, hoogsensitiviteit of hoogbegaafdheid?
  • Wil je het beste uit jezelf halen en je energiek en zelfverzekerd voelen?

JA,  ik wil sterk mezelf zijn!

Maak dan een afspraak of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Geen onnodig lange trajecten, wel inzicht in hoe je meer balans, voldoening en energie kunt krijgen.

Coaching kan gecombineerd worden met een KernTalentenanalyse. Kijk bij het aanbod welk pakket het beste bij jou past.

Wat anderen zeiden over coaching door mij:

“Janou is in staat om je te ‘zien’ vanuit oprechte interesse en betrokkenheid, door te luisteren, de juiste vragen te stellen, haar intuïtie te volgen en je jezelf te laten zijn. Vervolgens zorgt Janou ervoor dat je tot inzicht komt en ontdekt wat je nodig hebt, zodat je uit jezelf de benodigde stappen gaat zetten!” (Fenneke, psycholoog)

“Janou is kennis, kunde en warmte verpakt in één persoon!” (Karima, trainer)