Pay it forward

Ik begeleid momenteel een vrouw die uit een flinke depressie aan het komen is. Zij had via via van mij gehoord en wilde graag naar mij komen voor coaching omdat ik ervaring heb met hoogsensitiviteit. Ze zit alleen in de bijstand en kon mij echt niet betalen. Na contact met de gemeente komt ze nu bij mij vanuit haar PGB. Aangezien ik geen contract heb met de gemeente val ik in de laagste tariefgroep en dus levert het me financieel niks op. Maar dat doet er even niet toe.

Het gaat steeds beter met deze vrouw en ze geniet overduidelijk van de sessies.

Pay it forward

Vandaag zei ze dat ze € 10,- over had deze maand en die mij wilde geven als haar eigen bijdrage. Ik zei haar dat dat echt niet hoefde en liet haar de tekst zien op het theezakje dat ze even tevoren had geopend..

Dat deed wat met haar, ze prikte een traan weg, omdat ze het zo’n lief gebaar vond. En dat mensen (inclusief vooral zijzelf) lief voor haar waren had ze “nog niet zo vaak meegemaakt in haar leven”. En dat terwijl lief zijn helemaal niks kost.

Vandaag ben ik gratis en voor niets lief. Ook voor mezelf, dus ik neem nog een lekkere kop thee en ga er even van genieten.

Oke, vooruit, morgen ook nog.. 🙂 Doe je mee?